VOLG ONNO OP
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
CATEGORIEËN 
ONNO & KAVIAAR

© 2017 COPYRIGHT  I  O.K Q-LINAIRE  I  ALL RIGHTS RESERVED

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Langoustine

COMBAVA, SUKADEFRUIT & GEMBER

Voor 2 Personen |

Door Chef Onno Kokmeijer

Ingrediënten

Langoustinegelei

250 g langoustinebouillon

2 g agar agar

 

Appel

1 granny smith

1 flesje gemberbier


BEREIDINGSWIJZE

LANGOUSTINEGELEI

Breng de bouillon aan de kook, voeg de agar agar toe en meng goed door met een garde. Kook het geheel gedurende 1 minuut en stort de massa in een bakje. Laat het geheel stollen en laat rusten in de koelkast. Snijd daarna in blokjes van 5 mm bij 5 mm.

 

APPEL

Snijd de granny smith op de snijmachine op stand 6 en steek vervolgens uit met een steker van 15 mm doorsnee. Doe de uitgestoken appelrondjes in een bakje met het gingerbeer en infuseer het geheel in een vacumeermachine.

PRESENTATIE

Snijd van de plak casinobrood gelijkmatige croutons en bak deze goudbruin in de geklaarde boter. Laat ze uitlekken op keukenpapier en breng ze op smaak met wat zeezout. Spuit gelijkmatige, fijne dopjes van de zeekraalcrème en de combava op de buitenring van de tartaar. Verdeel daarover de gelei van langoustine en de broodcroutons. Strooi alle ingrediënten van PuurGroenten over de crèmes en steek de rondjes geïnfuseerde appel erin. Snijd van het sukadefruit zeer fijne brunoise en strooi deze op de tartaar. Rooster als laatste de hele langoustines op de plancha en breng op smaak met peper en zout.

Dresseer de langoustine in het midden van de tartaar.

Smoked Salmon
Smoked Salmon
Tarte Tatin
Tarte Tatin
Sea Bass
Sea Bass
Lobster Salade
Lobster Salade
Show More

Ontdek Meer

Piccalilly
Mul
Tarbot
Herfst
Show More